Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK
Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) vonatkoznak
a Pércsiné Németh Beáta EV. (jogtulajdon vagy szolgáltató) által tett ajánlatokra, az általa teljesített
szolgáltatásokra valamint minden, a szolgáltató által a honlapról jelentkező megrendelővel kötött szerződésre, igényekre, vitákra.
Ha az Általános Szerződési Feltételektől eltérő feltételekkel szeretne rendelni, kérem a megadott elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.
II. Percsi Art Gobelin termékeiről röviden.
A Percsi Art Gobelin (továbbiakban PAG), egyedi fejlesztésű kétoldalas gobelin technikával készült ajándék- és dísztárgyak, kovácsoltvas kapu, kerítések korlátok stb. A speciális technikának köszönhetően a világon elsőként készülnek a kezünk és az alvállalkozóink keze alatt egyedi luxus termékek. Nem használunk sablonokat, minden egyedi tervezés alapján készül.
III. PAG MEGRENDELÉSE, KÉSZÍTÉSI HATÁRIDŐK
Rendelés menete, díjbekérő:
A PAG dísz- és ajándéktárgyak előzetes telefonos egyeztetés alapján rendelhető meg, egyedi árajánlat kérésével. Ezt követően a rendelési űrlap beküldése a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását is jelenti. A beküldést követően a rendelést e-mailben visszaigazoljuk, ezt követően pedig a kiküldött díjbekérő teljesítését követően teljesítjük a rendelést. A fizetés beérkezését követően elektronikus számlát küldünk, melyet e-mailben juttatunk el a megrendeléskor megadott e-mail címre. Árajánlat kérése esetén, a díjbekérő a felmérés és kiszállás összegét is tartalmazza.
Fenntartjuk a jogot, hogy egyes rendeléseket indokolás nélkül utasítsunk el, ennek oka lehet: korábbi kellemetlen vagy negatív fizetési vagy megrendelési tapasztalat a megrendelővel, visszaélés a garanciákkal, márkánk jó hírnevét sértő megrendelői magatartás, konkurencia vásárlása üzleti titkok fürkészése céljából stb.
Rendelési (készítési) határidő:
A rendelési határidők a megrendelni kívánt termékek volumenétől, részletgazdag kidolgozottságától is függhet. A rendelési határidőt közösen az ügyféllel együtt határozzuk meg, és a szolgáltató mindig a megadott napig elkészíti és szállítja a megrendelést.
IV. GARANCIÁK
 1 év alap garanciát vállalunk termékeinkre, melyekre + 20 év garanciát is igénybe lehet venni VIP ügyfeleinknek.
Káprázat garancia: Nem lövöldözünk vaktában! Minta termékeinket igény felméréskor személyesen, akár az Ön otthonában is megtekintheti! Megfoghatja, alaposan szemügyre veheti, hogy saját személvel láthassa amiért fizet. Nem képeket mutogatunk, hanem az Ön kezébe adjuk!
Perfekt garancia: Ha úgy érzi, hogy mégsem a legmegfelelőbbet állította össze, mi addig csiszoljuk, amíg el nem érjük célunkat, hogy Ön elégedett legyen. Minden kivitelezést csak többszöri konzultáció után kezdünk el, mert számunkra az ügyfél boldogsága a legfontosabb.
Buksza garancia: Termékeink a legmodernebb eljárásokon megy keresztül, ha mégis porszem kerülne a gépezetbe, ne aggódjon. Ha javítható, javítjuk, ha nem, akkor cseréljük és Önt semmilyen költség nem terheli, a szállítási költséget is mi fizetjük!
Effektív garancia: Ha nem találja a márkajelzést a terméken, azonnal vissza kapja a termék árát, mert a márkajelzés igazolja termékeink eredetiségét!
Árgarancia: A megrendeléskor elfogadott ár nem fog változni. Nincsenek rejtett költségek! Ha 3 napon belül ugyanazt a terméket bárhol máshol megtalálja olcsóbban, a különbséget visszafizetjük.
Siker garancia: Ha PAG ajándéka nem hozza meg a várva várt sikert, nem kell bizonygatnia, az ajándékot mi álljuk Ön helyett, és a következő rendelésekor egy értékes ajándékkal lepjük meg Önt!
V. FIZETÉSI FELTÉTELEK, KÉSEDELEM KÖVETKEZMÉNYE, VITARENDEZÉS
A rendelés beérkezésével a megrendelőnek (vásárlónak) fizetési kötelezettsége keletkezik.
A rendelés visszaigazolásával együtt megküldött díjbekérő tartalmazza a fizetési kötelezettség teljesítésének módját és határidejét, amit a rendelési űrlapon megadott e-mail címre küldünk.
Csak határidőben és előre fizető megrendelőknek dolgozok. Amennyiben a díjbekérőben található határidőn belül nem érkezik meg a vételár, rendelését felfüggesztjük, és felszólítást küldök.
Igyekszünk a kéréseket, reklamációkat is pozitívan teljesíteni, ezért nem pereskedünk. Ha azonban
a vitát nem sikerül békés módon rendeznünk, mi biztosan ügyvédhez fordulunk, és ő fog bennünket mindenféle jogi eljárásokban képviselni.
VI. ADATVÉDELEM, TÁJÉKOZTATÁS
A honlap látogatója, mint megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató a megrendelő által megadott és a felek közötti eljárásban (adásvétel, megrendelés, szolgáltatás igénybevétele stb.)
során rögzített vevői adatokat nyilvántartsa. Tájékoztatjuk a T. Honlap látogatót, hogy vevőinkről
az adatok kezelése és gyűjtése nem engedélyköteles tevékenység. A honlapunkon érdeklődők pedig adataikat megadhatják részünkre önkéntes adatszolgáltatás útján. Az ilyen adatokat a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság engedélye alapján csak célhoz kötötten és csak meghatározott ideig (leiratkozásig) kezeljük. .
Megrendelő tudomásul veszi, és nem ellenzi a honlapon történő böngészéssel megszerzett információkat csak magáncélra használja. Megrendelő, mint honlaplátogató elismeri, és nem vitatja, hogy a honlap tartalma a honlap üzemeltetőjének szerzői és szellemi tulajdonát képezi. A honlap üzemeltetője nem járul hozzá a tartalmak üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, ennek megvalósítása díjköteles. Amennyiben a honlap vagy a hírlevelek tartalmát a honlap üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleljük harmadik személyek honlapján, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 100.000 Ft összegű kötbért számlázunk naponta. A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a szerző nem köteles. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.
A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, kivéve a felhasználó érdekében felmerülő szükséges eseteket, így pl.: postai úton történő szállításkor, lakcím átadása a kiszállító cégnek. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszüntethető az elektronikus levelekben lévő leiratkozási linken. Kijelentjük, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogjuk a T. Honlaplátogató adatait kezelni és nyilvántartani. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatkezelés érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az on-line módon gyűjtött információt így védve a böngésző felhasználó adatait.
VII. A HONLAP TULAJDONOSÁNAK TECHNIKAI JOGAI
Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapon bármikor módosítást, átdolgozást eszközöljünk, a honlap elérhetőségét korlátozhatjuk, vagy megszüntethetjük. Felhívjuk a T. Honlaplátogató böngésző
figyelmét arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát vagy hibamentességét nem
garantálja a szolgáltató. A honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő
működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő közvetlen
vagy közvetett vagyoni vagy nem vagyoni károkért, vagy más veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárjuk. Kárigény esetén a vita rendezésére előzetes és békés egyeztetés szükséges, a honlap üzemeltető székhelyén vagy telephelyén, jogi képviselő jelenlétében. Csak az ezen az egyeztetésen felvett jegyzőkönyv aláírását követően jogosultak a felek bírósághoz fordulni.
VIII. A HONLAP ÜZEMELTETŐJÉNEK, MINT JOGTULAJDONOSNAK, MINT SZERZŐNEK ÉS SZOLGÁLTATÓNAK AZ ADATAI:

A honlap üzemeltetője:
Pécsiné Németh Beáta EV.

Székhelye: Hungary, 3011 Heréd, Ady Endre u. 39

Kapcsolat:

E-mail: zoltan.percsi@percsiartgobelin.com
beatrice.percsi@percsiartgobelin.com

Telefon: +36202150792

Adószám: 68281241-1-30

 

 

 

Tárhely szolgáltató:

domain-tarhely.net
Operator of EVOLUTIONET Kft.

General Information:
By phone: +36 30 503 19 29 (H-P, 9:00 to 17:00)
E-mail: info@domain-site.com (H-V, 0-24)

Headquarters Mailing address 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.
Company Registration Number 02-09-075023
Tax number 14992511-2-02